Filter výkonnosti Google Search Console pre výsledky v rôznych jazykoch

Žiadne komentáre

[ad_1]

Google má v prehľade výkonnosti služby Google Search Console nový (myslím, že nový) filter s názvom Výsledky viacerých jazykov. Tento filter som nikdy nevidel, ale mám podozrenie, že to súvisí s tým, či Vyhľadávanie Google prevezme iné jazyky, preloží ich za vás a zahrnie ich do výsledkov vyhľadávania.

Toto si všimol Praveen Sharma a zverejnil dňa Twitter – tu je jeho snímka obrazovky:

Google má starý dokument pomoci, ktorý nie je zverejnený na aktuálnom webe, ale je k dispozícii v Waybackov stroj čo vysvetľuje výsledky krížového jazyka, pretože stránky sa vyberajú na základe našej analýzy toho, kde v rôznych jazykoch existujú najväčšie informačné medzery, a kvality a relevancie kandidátskej stránky pre dopyt používateľa. To znamená, že ak je už v určitom jazyku k dispozícii veľa vysokokvalitných stránok, potom je medzery medzi výsledkami viacjazyčného vyhľadávania menej potrebná. Vyhľadávanie vo viacerých jazykoch sa aktivuje iba vtedy, ak Google nemôže nájsť vysokokvalitnú odpoveď v jazyku dopytu používateľa.

Predpokladám teda, že toto je spôsob, akým vám Google môže ukázať, kedy to Google robí vo Vyhľadávaní a či to má vplyv na vaše stránky alebo nie.

Videli ste už tento filter v službe Search Console?

Diskusia na fóre na Twitter.



[ad_2]

Source link

Pozrite si články

Zobraziť všetky články