Google otvára nástroj na hlásenie chýb indexovania ďalším používateľom

Žiadne komentáre

[ad_1]

Spoločnosť Google oznámila, že všetci prihlásení používatelia služby Google Search Console, ktorí prejdú na anglický formulár pomoci, môžu teraz odosielať spoločnosti Google upozornenia na chyby indexovania. Toto bežalo ako pilotný program pre obmedzený počet používateľov späť v apríli ale teraz je otvorený pre oveľa viac používateľov Search Console.

Ak chcete získať prístup k formuláru, musíte byť prihlásení do svojho účtu Search Console a mať prístup k anglickej verzii ktoréhokoľvek z nich dva Pomoc Dokumenty.

Google povedal: „Pred nahlásením problému s indexovaním sa vždy poraďte naše komunitné fóra a pozrite sa do našej dokumentácie podpory, ktorá zdôrazňuje niektoré ďalšie užitočné nástroje. “„ Podpora je v súčasnosti obmedzená na angličtinu, ale v budúcnosti preskúmame rozšírenie na ďalšie jazyky, “dodal Google.

Google nedávno požiadal o indexovanie a prehľadávanie už včera a všimli sme si podivné problémy s indexovaním za posledných niekoľko týždňov.

Formulár vás prevedie sériou otázok, kým vám skutočne umožní odoslať problém na spoločnosť Google, čo dáva zmysel. Tu je časť formulára:

Diskusia na fóre na Twitter.



[ad_2]

Source link

Pozrite si články

Zobraziť všetky články